02 Lutego

HORECA Menedżer - dzień otwarty studiów podyplomowych

Planujesz uruchomić biznes gastronomiczny lub już go prowadzisz i chcesz go rozwijać i odnieść sukces przy niełatwych warunkach rynkowych? Dołącz do nas i zacznij wyjątkowe roczne studia podyplomowe adresowane do kadry menedżerskiej i właścicieli każdego typu działalności gastronomicznej. Wykładowcami są wybitni praktycy, ludzie z wyrobioną marką i sukcesem w branży. Program studiów obejmuje pełen zakres wiedzy niezbędnej dla skutecznego prowadzenia biznesu - od etapu podjęcia decyzji o wejściu w branżę, poprzez etap tworzenia lokalu i oczywiście całość zagadnień operacyjnych. W ramach bloku znalazły się także bardzo atrakcyjne warsztaty.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o programie zapraszamy na dzień otwarty 2 lutego 2024 | 18.00 | MS Teams Zapisz się, link do spotkania otrzymasz drogą mailową.  

Formularz
Zapisz się

O studiach opowie kierownik i pomysłodawca programu

Adrian Łukaszewicz

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. Przedsiębiorca z blisko 30-letnim doświadczeniem, współwłaściciel grupy firm związanych z rynkiem HORECA (Magna Trade, Edge Foodservice, Horn Projekt, Aquatal) zajmujących się doradztwem, projektowaniem, wyposażaniem oraz produkcją sprzętu dla restauracji i hoteli w Polsce i za granicą. Wcześniej również współwłaściciel sieci kawiarni oraz restauracji. Osoba o wszechstronnym doświadczeniu i wiedzy nt. rynku HORECA.  

Koordynatorka spotkania
Katarzyna Rogalińska-Gajewska