
Od pierwszego pomysłu po firmę, która dziś wyznacza standardy w swojej branży – droga przedsiębiorcy to pełna wyzwań podróż, w której determinacja, odwaga i elastyczność odgrywają kluczową rolę. Sukces nie jest dziełem przypadku – to efekt strategii, ciężkiej pracy i umiejętności dostosowywania się do nowej rzeczywistości. To przygoda pełna wyzwań, ale również niepowtarzalnych możliwości. Ale jak przetrwać pierwsze lata, kiedy brakuje stabilności? Jak radzić sobie z globalnymi kryzysami, rosnącą konkurencją i dynamicznymi zmianami technologicznymi? Jakie decyzje podejmować, by nie tylko przetrwać, ale także rozwijać się i wyznaczać kierunki dla całej branży? Zapraszamy na wyjątkowe spotkanie absolwenckie ,,Od startu do szczytu. Historia mojego przedsiębiorstwa", podczas którego będziecie mieć szansę wysłuchać polskiego przedsiębiorcy – Mariana Owerko, Założyciela i Przewodniczącego Rady Nadzorczej Foodwell (dawniej Bakalland) właściciela takich marek jak Bakalland, Delecta, Purella. Przyjdźcie na wydarzenie Klubu Absolwentów Koźmińskiego i dowiedzcie się, jak wyglądały pierwsze kroki, jakie trudności trzeba było pokonać oraz jakie decyzje doprowadziły do spektakularnego sukcesu. Wydarzenie odbędzie się w czwartek 20 marca 2025r. o godzinie 18:00 w Auli Leona Koźmińskiego.
Gość specjalny:

Założyciel i Przewodniczący Rady Nadzorczej Foodwell ( dawniej Bakalland )właściciel takich marek jak Bakalland, Delecta, Purella, Anatol i BeRaw.
Poprzez Fundusz Uno Capital inwestor w branżach: FMCG, branża medyczna, nowe technologie i dewelopersko-budowlana.
Odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za działalność na rzecz przedsiębiorczości w naszym kraju.
Od 2008 roku V-ce Prezes Polskiej Rady Biznesu w której prowadzi największy w Polsce Program Stażowy dla studentów - „Program Kariera”.
